Du er landet på Bestikbakke.dk, det helt rigtige sted at finde Vilac bestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vilac bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vilac bestiksæt, 12 dele

  • Mærke: Vilac

Vores første anbefaling er “Vilac bestiksæt, 12 dele” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Når der skal dækkes op til lækker mad, er det vigtigt, bestikket er iorden.
I dette fine sæt fra Vilac får du 4 knive, 4 gafler og 4 skeer, så du kan dække op alle slags menuer. Perfekt til rollelege som køkken og restaurant.
Leveres i smart lille æske me…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Bestiksæt – 12 Dele Fra Vilac

  • Mærke: Vilac

Sidste produkt på vores liste er Bestiksæt – 12 Dele Fra Vilac som vi har fundet til 170,- hos Stokværk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bestiksæt Med 4 Knive, Gafler Og Spiseskeer i Metal Leveret i En Fin Trææske Med Rødt Indsats.Dette Bestik Er Legetøj, Og Er Ikke Benyttet Til At Barnet Kan Bruge Det….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Vilac Bestik på listen er Vilac bestiksæt, 12 dele fra Børnenes Kartel med en pris på 179.95. Billigste udvalgte Bestik er Bestiksæt – 12 Dele Fra Vilac som du kan købe for 170.00 hos Stokværk. Forskellen på de to priser er 9.95 kr.
Ovenstående Vilac Bestik data og priser er hentet fra 2 butikker (Børnenes Kartel, Stokværk). Alle Vilac Bestik tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik: