Du er landet på Bestikbakke.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL bestikbakke. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL bestikbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL bestikbakke i barokstil MDF hvid

  • Mærke: vidaXL
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Mdf

Sidste produkt på vores liste er vidaXL bestikbakke i barokstil MDF hvid som vi har fundet til 586,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne bestikbakke i barokstil med et enkelt, men elegant design vil være en både dekorativ og funktionel tilføjelse til dit hjem, da du kan anvende den til at holde styr på dit bestik eller bruge den som et smykkeskrin, hvor du kan opbevare og udstille dine halskæder, ringe, vedhæng og armbånd.
Bestikbakken har 4 store og dybe opbevaringsrum, hvilket giver rigelig plads.
Den er udstyret med et glaslåg, som holder indholdet frit for støv og samtidigt giver dig et overblik over bestikket, så du hurtigt kan tage det, du mangler.
Den er fremstillet af MDF af høj kvalitet og er meget holdbar.
Farve: Hvid Materiale: MDF Mål: 51 x 33 x 27 cm (L x B x H) Med glaslåg Med 4 opbevaringsrum Kan også anvendes som smykkeskrin…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste vidaXL Bestikbakke på listen er vidaXL bestikbakke i barokstil MDF hvid fra VidaXL DK med en pris på 586.00. Billigste udvalgte Bestikbakke er vidaXL bestikbakke i barokstil MDF hvid som du kan købe for 586.00 hos VidaXL DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående vidaXL Bestikbakke data og priser er hentet fra 1 butikker (VidaXL DK). Alle vidaXL Bestikbakke tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestikbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestikbakke blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestikbakke: