Du er landet på Bestikbakke.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen tallerkenholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen tallerkenholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tallerkenholder t/ 9 tallerkner – Ib Laursen

  • Mærke: Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Tallerkenholder t/ 9 tallerkner – Ib Laursen som vi har fundet til 198,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 37 cm, L: 14,5 cm, H: 14 cm, Materiale: Metal Tallerkenholder til 9 tallerkner fra Ib Laursen.
Tallerkenholderen er lavet af metal og er perfekt til at holde styr på sine tallerkner eller hvis man ikke har nogle opvaskemaskine.  Tallerkenholder…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ib Laursen Tallerkenholder på listen er Tallerkenholder t/ 9 tallerkner – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 198.00. Billigste udvalgte Tallerkenholder er Tallerkenholder t/ 9 tallerkner – Ib Laursen som du kan købe for 198.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Tallerkenholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Tallerkenholder tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerkenholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerkenholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerkenholder: